В акт, за който може да се твърди, че предефинира

...
В акт, за който може да се твърди, че предефинира
Коментари Харесай

Медицинското училище в Ню Йорк ще предлага безплатно обучение ЗАВИНАГИ след невероятен подарък за милиарди долари

В акт, за който може да се твърди, че предефинира думата „ великодушен “, един някогашен член на факултета в здравно учебно заведение в Ню Йорк подари £791 милиона ( $1 милиард) към него.

Поради това доста подаяние Медицинският лицей „ Алберт Айнщайн “ към този момент предлага на своите студенти гратис образование – вечно. Историческият миг е най-голямата сума, завещана в миналото на здравно учебно заведение и една от най-големите дарени на учебно заведение в Съединени американски щати.

Д-р. 93-годишната Рут Готсман, която беше ръководител на учебния съвет в продължение на 55 години, направи дарението на името на починалия си брачен партньор Дейвид „ Санди “ Готсман. Той беше ранен вложител в Berkshire Hathaway и другар на основния изпълнителен шеф на Berkshire Уорън Бъфет.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Пищната предсватбена предсватба на наследниците на милиардерите идва с дрескод от 9 страници и 2500 ястия

„ Много съм признателен на моя починал брачен партньор, Санди, че остави тези средства на моите грижи и се усещам блажен да ми бъде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР