В Африка имат знак с подобно изображение и той се

...
В Африка имат знак с подобно изображение и той се
Коментари Харесай

Знаете ли за каква опасност предупреждава този знак в центъра на Бургас

В Африка имат знак с сходно изображение и той се отнася за преминаващи лъвове и пуми

На ул. „ Гео Милев “ в центъра на Бургас се появи тези дни сигнален знак за заплаха, който е със общоприетите размери и оцветяване, инсталиран от дясната страна, върху тротоара, въпреки и върху стъблото на дърво. Изображението прилича котка, която би могла да бъде от дива котка до пантера или лъв.

У нас, предупредителните знаци от Закона за придвижване по пътищата, фактически могат да имат изображение на животно – за дивите – сърна, а за домашните – крава. Бургас в тази ситуация с нарисуваната котка не е изключение.

Преди два мандата общинските съветници от Съюз на демократичните сили гласоподаваха и към този момент край местността Пода, по основния път за Созопол, има знаци за преминаващи блатни птици.

Случаят в центъра на Бургас обаче е друг. Точно в тази уличка има цяло свърталище, което живее под зарязан джип и се покровителства от няколко съседи. Кадърът е от през днешния ден и се вижда по какъв начин паякът отнася погрешно паркиран автомобил, който вероятно се е пречкал из ареала на котките.

Това е сигнален знак за заплаха от лъвове, само че е подложен в гора, в случай че се движете по този път идващите 10 благи. Бургаската котка доста наподобява на тази котка и е в най-претоварената с коли улица.

Оставяме на нашите читатели да дефинират при подобен знак – индивидът за кормилото ли би трябвало да пази животното, което минава, или животното съставлява опасност за движещия се автомобил.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР