В абсолютно противоречие с развиваната към момента теза от медийната

...
В абсолютно противоречие с развиваната към момента теза от медийната
Коментари Харесай

Даниел Божилов за Фрог: Пеевски се уплаши от закона „Магнитски”

В безусловно несъгласие с развиваната все още теза от медийната империя на Пеевски, че това с „ Делото Магнитски “ са цялостни нелепости и последствия от това е невероятно да има, узнахме че Пеевски е решил да влага въпреки всичко в отбрана от тези нелепости. Това разяснява пред Фрог нюз юристът Даниел Божилов от Неправителствени организации „ Ние, жителите ”.
Изборът на наетата адвокатска фирма също надали е инцидентно, защото Законът Магнитски беше признат и прибавен първо по отношение на Държавните райдърски офанзиви против фонда „ Hermitage Capital “.

Въпреки акцията по омаловажаване на обстоятелствата за прилика сред съзнателно плячкосване на „ Hermitage Capital “ и умишления банкрут и плячкосване на КТБ са доста. С тази реакция на Пеевски се опровергава и тезата на медийната му група, че действително даже и при неприятно развиване на обстановката последствия няма да има.

Всъщност последствия ще има и те ще са съществени, защото България за разлика от Русия е страна-член на Европейски Съюз и съдружник в НАТО на Съединени американски щати. Българските управляващи няма да могат да неглижират глобите и най-много констатациите на комисията, която ще преглежда обстоятелствата и събитията изложени от Цветан Василев. Това е по този начин тъй като откакто се потвърди дейното присъединяване на Пеевски, който е настоящ народен представител в българския парламент, и Цацаров, който е Главен прокурор, ще бъдат нужни дейни дейности от правоприлагащите органи в страната за следствие на тези лица. С доказване на тяхното интензивно присъединяване във банкрута на банката тяхното прикриване ще бъде невероятно, защото никой няма да се върже на тезата, че в България държавното управление се бори с корупцията, изключително по високите етажи на властта, в случай че народен представител и Главен прокурор са лица на тази корупция и корист с власт.

Засега остават още неразбираеми дейностите, които вторият посочен в жалбата Сотир Цацаров е подхванал и смята да предприеме в тази тенденция. Надявам се, че не е пропуснал опцията да се съветва с Главния прокурор на Русия – Чайка при визитата му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР