В 90-ата минута двамата се сблъскаха неволно във въздухаВратарят на

...
В 90-ата минута двамата се сблъскаха неволно във въздухаВратарят на
Коментари Харесай

Роналдо изпрати в болницата вратаря на Киево


В 90-ата минута двамата се сблъскаха несъзнателно във въздуха

Вратарят на „ Киево ” Стефано Сорентино ще запомни мача против „ Ювентус ”, който приключи 2:3, освен с многото си положителни прояви против звездата Кристиано Роналдо, само че и с случая с португалеца в края на мача.

В 90-ата минута Роналдо и Сорентино се сблъскаха несъзнателно във въздуха и по-късно вратарят на „ Киево ” остана да лежи на тревата, след което бе откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение, пише  Gong.bg .

Впоследствие стражът разгласява фотография от болничното заведение, където бе диагностициран с комоцио и ще би трябвало да отсъства от терените няколко седмици. Гипсова яка бе сложена към врата на пострадалия в болничното заведение, както и лепенки на носа, който е с фрактура.

„ Не си припомням нищо. Само по едно време ми споделиха, че конфликтът е бил с Кристиано. После Дибала ми е писал, до момента в който съм бил в безсъзнание, да ми изиска амнистия, че е отпразнувал гола, който не беше зачетен. Такива неща се случват във футбола, няма проблем ”, написа Сорентино, показвайки, че не се сърди на никого.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР