В 48-мото Народно събрание, в което и партия Български възход

...
В 48-мото Народно събрание, в което и партия Български възход
Коментари Харесай

Стефан Янев: С какъв мандат Тагарев отиде в Париж и говори за изпращане на български войници на чужда територия?

В 48-мото Народно заседание, в което и партия Български напредък участваше, уповавам се ясно показахме на всички по какъв начин се прави съдружно съглашение, за какво се прави то, какви правила се залагат в него и какъв е методът на взаимоотношение, взимане на решения и носене на отговорност. Това обаче нашите политици не пожелаха да чуят. Това сподели в ефира на „ Добро утро, Европа “ ръководителят на партия Български напредък и някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев.
Една година по-късно ние се лутаме и стигаме до извода, че не е неприятно да има съдружно съглашение в едно ръководство. Минават към този момент съвсем девет месеца и ние си задаваме въпроса за какво беше основано това държавно управление и какво реализира. В момента чуваме от представители на некоалицията по какъв начин щели да вършат оценка на министри, само че направете оценка на постигнатото.
Стефан Янев изясни, че справедлива и задълбочена оценка на работата на ръководството не може да бъде дадена, тъй като има неща, които обществеността не знае. Той даде за образец тематиката за военната помощ за Украйна, както и какви са политическите диалози за това ще участваме или не като страна – членка на НАТО като евентуален донор на войски.

„ Тук огромният въпрос е: „ С какъв мандат нашият министър-председател отиде в Украйна и приказва за двустранно съглашение за сигурността с Уркайна “? С какъв мандат нашият министър на защитата отиде в Париж и приказва за евентуално изпращане на български бойци на непозната територия? “, сподели още Стефан Янев.

Целия диалог вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР