В 20:21ч Слънцето преминава в знак Скорпион. Луната е в

...
В 20:21ч Слънцето преминава в знак Скорпион. Луната е в
Коментари Харесай

Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо

В 20:21ч Слънцето минава в символ Скорпион.

Луната е в символ Лъв до 22:31ч на 23 октомври, а от 12:16ч до 22:31ч Луната се движи на луфт. Не започвайте нищо значимо. Не подписвайте документи, не купувайте значими и скъпи артикули. Вършете нормалната работа, почивайте.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден. Не би трябвало да се прахосват физическите сили на вятъра, защото това ще изисква доста по-голям разход на сила от нормално.

В 22:31ч Луната минава в символ Дева.

Доминиращ 25 лунен ден от 01:35ч на 23 октомври до 02:49ч на 24 октомври

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще съумеят тези, които не бързат. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо.

Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Не се предлага да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.

Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс в този момент не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

7 безоблачен ден – Денят е подобаващ за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Препоръчва се да стартирате креативен каузи. Не бива да сте мрачни в този ден. Не се застоявайте дълго на едно място.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР