В 12 часа днес в частен имот на превозваческа фирма

...
В 12 часа днес в частен имот на превозваческа фирма
Коментари Харесай

Превозвачите подпалиха ТИР край Пловдив в знак на протест

В 12 часа през днешния ден в частен парцел на превозваческа компания отвън Пловдив Международният съюз на превозвачите извърши опасността си и показва последна мярка на митинг против гласуването на проекта Макрон в Европейския парламент. Камионът бе целият затрупан с апели към Европейски Съюз да не приема пакета Мобилност-1, тъй като той ще съсипе българския бизнес. Надписите бяха на всички европейски езици .

Залят с нафта, камионът бе запален , а по- късно угасен от две пожарни, само че поради гъстия черен пушек и много пловдивчани станаха непреки очевидци на акцията. На мястото на митинга имаше служащи от превозваческите компании, както и управлението на Международния съюз на превозвачите- Ангел Траков и Йордан Арабаджиев.

Според Арабаджиев, решението на Европарламента ще е политическо и това ще е най- противоречивият законодателен документ в неговата история, тъй като като никой различен разделя Европа на две скорости, тъкмо както сподели Макрон.

Гледането на поправките - а те са 1126 ан блок, е следващият ход, сподели Траков, да се претупа целия пакет, който по този начин разделя Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР