В 12 часа, а и след това Мария Габриел не

...
В 12 часа, а и след това Мария Габриел не
Коментари Харесай

Мария Габриел не тръгна към Дондуков 2, България тръгва към избори?

В 12 часа, а и по-късно Мария Габриел не извървя пътя от Народното събрание до президентството на " Дондуков " 2, макар че двете здания ги разделят едвам стотин крачки.

След като през вчерашния ден вицепремиерът в оставка и главен договарящ от ГЕРБ Мария Габриел изложи още веднъж друга версия за договарянията за сформиране на държавно управление от 49-то Народно заседание с " Продължаваме промяната - Демократична България " и сложи период през днешния ден до 12 часа, защото конституционният период е доста дълъг съгласно нея, диалози тази заран още веднъж започнаха.

Те са без явен резултат, а и медиите надали могат да чакат взаимна конференция на двете най-големи парламентарни сили , на която на бъдат оповестени както постигнатите единодушия, по този начин и несъгласията. В неделя вечер към този момент бе демонстрирано, че версиите се разминават . От ГЕРБ обявиха, че желаят равнопоставеност във властта, което бе опровергано от ПП/ДБ, които обявиха, че са им дали поисканите министерски кресла, само че пък ГЕРБ отказали да подпишат съглашението , с което се открива редът за продължение на промените в секторите правораздаване, служби и регулаторите.

По неофициална информация и през днешния ден единодушие не е реализирано , което значи най-вероятно, че страната отива към следващите предварителни избори, които също по този начин ще се проведат 2 в 1 с постоянните европейски избори.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР