В 07:34ч има ПЪЛНОЛУНИЕ в знак Риби и веднага Луната

...
В 07:34ч има ПЪЛНОЛУНИЕ в знак Риби и веднага Луната
Коментари Харесай

Нищо важно не предприемайте - сатанински ден е

В 07:34ч има ПЪЛНОЛУНИЕ в символ Риби и незабавно Луната стартира се движи на луфт до 01:34ч на 15 септември. Нищо значимо не предприемайте, не купувайте.

Меркурий и Венера минават в символ Везни.

Марс е в съпротива с Нептун. В някои каузи може да настъпи комплициране, а резултатите да не са предстоящите. Това е време на отрезвяване и излекуване, когато неправилни залози, подправена надеждност и еуфория ще преминат през филтъра на здравия разсъдък, нещо като инспекция на детектора за адекватност. Пробуждането от илюзиите може да бъде мъчително, само че належащо.

Луната е в символ Риби до 01:34ч на 15 септември

Луната в знака Риби усилва чувствителността, хората търсят грижи, внимание, схващане и състрадание. В същото време те стават все по-подозрителни, склонни към самосъжаление, появява се предпочитание за усамотение, предпочитание да се избяга от проблемите като постоянно се протяга ръка към алкохола и опиатите. Често старите проблеми намират решение. Усещането за действителност отслабва, по тази причина е по-добре да не се подхващат значими неща. По това време не трябва да се дава воля на негативните страсти, защото това освен няма да помогне, а в противен случай, за дълго може да ви изкара от релсите. Старайте се да поддържате връзка единствено с хора, които са ви приятни. Когато Луната е в символ Риби е потребно да бъдете измежду природата, изключително при водоеми - това покачва тонуса, ускорява менталната сила. Уязвими са ходилата на краката.

Продължава 15 лунен ден до 20:11ч на 14 септември (от 19:46ч на 13 септември)

Денят се счита за демонски. Не инцидентно, признакът на този ден е змия-изкусител. Това е неподходящ ден, когато човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Инстинктите са мощни, самоконтролът е слаб. Ако е допустимо, би трябвало да поддържате успокоение, да не се поддавате на прояви на страстите.

Отрицателното въздействие на този лунен ден се утежнява от обстоятелството, че съответствува с пълнолунието. Излишната сила на пълнолунието съвсем изцяло изключва мислещите качества на доста хора, здравия разсъдък и възприятието за мярка. При нараснала раздразнителност е потребно да се пият успокояващи билкови отвари и чайове.

Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслади на практика няма да има. Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове. Не са изключени разправии с родственици. Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Поради това е по-добре да отложите изясняването на връзките и като цяло да ограничите контактите с хората. Не би трябвало да се губи хладнокръвие. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително избягвайте да влизате в дълги разногласия и празни диалози. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила. Възможни са разочарования в любовта.

Пазете се да не се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод.

Всички любовни и сантиментални срещи е по-добре да се отсрочат за различен ден. Това е един комплициран ден и място за романтика няма. Възниква мощно предпочитание единствено за скотски удоволствия, само че това носи кратковременно самодоволство, за което може би няма да ви е прелестно след това да си спомняте и е допустимо да се разочаровате от колегата си.

Не се предлага подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Следва 16 лунен ден от 20:11ч на 14 септември до 20:35ч на 15 септември

28 безоблачен ден – Това е ден на борба със злото. Откажете се от всички значими каузи. Не е добре да се стартира нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко - жилището, тялото, Душата. Ден за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации. Полезно е да се медитира. Проявете внимание и угриженост към околните си.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР