В 04:55ч посрещнахме астрономическата есен. Слънцето преминава в знак Везни.

...
В 04:55ч посрещнахме астрономическата есен. Слънцето преминава в знак Везни.
Коментари Харесай

Днес е един от най-енергийните дни в годината

В 04:55ч посрещнахме астрономическата есен. Слънцето минава в символ Везни. Денят на есенното равноденствие е един от най-енергийните дни в годината.

По време на есенното равноденствие Слънцето пресича небесния екватор и минава от северното полукълбо в южното. Пристига астрономическата есен в северното полукълбо, а пролетта стартира в южното полукълбо. В деня на равноденствието продължителността на деня и нощта по цялата Земя е идентична и е равна на 12 часа. Счита се, че каквото е времето в този ден, такова ще бъде и през цялата есен.

Луната e знак Риби до 02:05ч на 25 септември.

Когато нощната владетелка се намира в символ Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, притегля ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена централизация, мисълта витае в облаците, а въображението понякога се пробва да примами нашето схващане в света на илюзиите, тъй че всевъзможни въпроси, изискващи конкретика, мъчно ще намират своето олицетворение в действителността. По-подходящо е да се прекара времето в дейна отмора или да се посвети на изкуството.

Уязвими са ходилата на краката. Да се понижи използването на течности, също на алкохол. Да се заобикалят по опция медикаментите и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че в този момент алкохолът, цигарите, медикаментите и опиатите въздействат по-силно от различен път.

Хронология на лунните дни:

14-ти лунен ден, стартира от 18:28ч на 22 септември и продължава до 18:58ч на 23 септември.

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Сега към този момент можете да стартирате нови инициативи. Време за решителни дейности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Избягвайте пасивния метод на живот. Ако не употребявате силата, която Луната ви дава, тя ще бъде на вятъра пропиляна. Всички каузи стартирани в този момент, приключват наред, защото носят в себе си информация, която способства реализацията им. След пълнолунието, ще можете да жънете това, което сте посели през първите две етапи на Луната.

Денят носи скрито познание, обвързван е с източниците на информация. Полезно е да работите със свещени текстове, езотерична литература. При човек може да се отвори третото око, в случай че задачата е била ориентирана към това. Хората, които имат едва развита Луна, не би трябвало да се гледат в огледалото, да употребяват парфюм, да натоварват зрението си. Всяка физическа работа е потребна. Това ще ви помогне да избегнете тъгата и меланхолията, която през днешния ден може да ви атакуван.

Това е специфичен ден за мъжете. Жена, която дълго и безрезултатно сте ухажвали, в този лунен ден може да бъдат покорена, само че в случай че опитите и в този момент се окажат несполучливи, то по-добре се откажете дефинитивно. Това е последният късмет да опитате. Ако не започнете в този интервал сантиментални връзки с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи.

Секс – Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники. Може да опитате тук-там, където още не сте го правили и по метод, по който не сте го правили.

Подстрижката - може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.

В този лунен ден може да нямате въодушевление, самочувствието ви е влошено. Музиката работи изключително благотворно върху положението на душата.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки.

Следва 15-ти лунен ден, стартира от 18:58ч на 23 септември и продължава до 19:25ч на 24 септември.

Днес е 7 безоблачен ден - Денят е удобен за всички съществени каузи, които авансово са добре премислени. Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Препоръчва се да стартирате креативен каузи, да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР