Уволняват служителя на БГТОЛ след скандала на Дунав мост. Това

...
Уволняват служителя на БГТОЛ след скандала на Дунав мост. Това
Коментари Харесай

Уволняват служителя на БГТОЛ след скандала на „Дунав мост”, оповести Гроздан Караджов

Уволняват служителя на БГТОЛ след абсурда на „ Дунав мост ”. Това съобщи министърът на районното развиване Гроздан Караджов по време на брифинг, на който показа резултатите от осъществената инспекция.

Припомняме, че през предходната седмица в обществените мрежи беше оповестен клип, на който се вижда по какъв начин чиновник на БГТОЛ наскърбява преминаващ жител. Според подателя на видеото той е бил заставен да заплати таксата в брой, а не с банкова карта. Караджов разпореди цялостна информация на преминаващите коли и записаните заплащания. Вчера той е получил отчет за това какво е довело до абсурда на граничния пункт.

„ От взетите писмени пояснения от чиновниците, които са били на промяна, е открито, че е осъществено неприемливо дисциплинарно нарушаване, което е в прорез с всички правила и правила. То опетнява облика, както на Министерството на районното развиване и благоустройството, по този начин и на България като цяло ”, съобщи Караджов.

„ Заради това в АПИ са довършили напълно дисциплинарната процедура. Издадена е заповед за дисциплинарното уволняване на дееца и той е уволнен ”, добави той.
Какво откри инспекцията след абсурда на " Дунав мост "? (ВИДЕО)
Очакват се резултатите от инспекцията след абсурда на " Дунав мост ". През предходната седмица в обществените мрежи беше оповестен клип, на к...
Прочети повече
По думите на министъра служителят е обяснил, че зародилият спор е бил в края на промяната му. Той е бил изтощен, обиден и случилото се е в резултат на прочувствени аргументи, за което той надълбоко съжалява.

Караджов беше безапелационен, че не се удостоверява съмнението, че чиновници на ТОЛ ръководството са желали кешови заплащания.

„ Няма данни пари от държавния бюджет да са били отклонявани към джобове. Нито един от чиновниците на ТОЛ ръководството не получава пари в брой. Те разполагат с портативен ПОС терминал, посредством който могат да се платят дължимите такси ", изясни той.

И добави: „ Имаме съконтрагенти, повече от 5000 гишета в страната, които са на други организации, в това число и Агенция „ Митници ”. Те са взимали парите в брой, само че са ги отчели в системата. Смятам, че това е по този начин, само че сме изискали такава информация, чакаме резултатите ”, уточни министърът.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР