Уволниха ме, защото съм неудобен, това е лично отношение на

...
Уволниха ме, защото съм неудобен, това е лично отношение на
Коментари Харесай

Уволненият от ДАИ: Книжка се купува между 3000 и 5000 лв.

Уволниха ме, тъй като съм неуместен, това е персонално отношение на господин Московски (министърът на превоза Ивайло Московски). Това разгласи в утринния блок на bTV някогашният към този момент началник на дирекция „ Автомобилна администрация” в София - Кънчо Димитров.

"Причината за отстраняването му били сигнали за продажба на книжки, с помощта на които предходната година бяха задържани 12 чиновници на ДАИ. Заключението на прокуратурата беше, че става въпрос за незаконна група за продажба на книжки ", напомни Димитров.

Още през юни предходната година се пробвали да го принудят да подаде молба за овакантяване, само че той отказал. След това излязъл в болнични. Именно обстоятелството, че седем месеца е бил в болнични беше изтакнът като претекст за отстраняването му от транспортния министър Московски.

Кънчо Димитров сподели, че е правил доста опити да беседва персонално с Ивайло Московски, само че министърът отказал. Имам подозрения за политически чадър над избрани хора, само че не мога да го кажа, тъй като ще ме съдят, посочи някогашният началник на ДАИ.

По негова информация за купените книжки са заплащат от 3000 до 5000 лева Твърди, че книжки взимали и необразовани хора, които не познават знаците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР