Уволних заместник-министръра на вътрешните работи Стоян Темелакиев. Това обяви премиерът

...
Уволних заместник-министръра на вътрешните работи Стоян Темелакиев. Това обяви премиерът
Коментари Харесай

След безредиците в София: Денков уволни зам.-министъра на вътрешните работи

Уволних заместник-министръра на вътрешните работи Стоян Темелакиев. Това разгласи министър председателят акад. Николай Денков в Министерски съвет.

Има претенции за оставката на вътрешния министър Калин Стоянов. Ще обсъдя въпроса с Мария Габриел. С нея ще обсъдим и идващите стъпки по тази тематика, добави министър председателят.

Той изясни, че по време на митингите през вчерашния ден Калин Стоянов е бил на кинопрожекция, " което е много смущаващо ". Нямам рецензия към министъра на спорта. По времр на тези мачове той няма директни отговорности.

" Вместо футболен празник, през вчерашния ден наблюдавахме грозни подиуми на принуждение. Основната причина е в дългогодишното ръководство на настоящето управлението на БФС, което докара до крах на българския футбол. Хаотичните дейности на това управление към организацията на вчерашния мач в допълнение нагнетиха напрежението. Към това би трябвало да прибавим и неточности в организацията от страна на управленията в Министерство на вътрешните работи и Столична дирекция на вътрешните работи, които събраха на едно място враждуващи агитки ", означи Денков.

Искам да благодаря на всички спокойно протестиращи и на служителите на реда, изпълнили дълга си, без да демонстрират принуждение в сложната конюнктура. Не можем да си затворим очите пред сцените, в които обособени служители на реда биеха и ритаха паднали жители или инцидентно попаднали в техния обхват такива, безапелационен бе Денков.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР