Уволнената от МВР зам.-министърка Моника Димитрова – Бийчър вече бе

...
Уволнената от МВР зам.-министърка Моника Димитрова – Бийчър вече бе
Коментари Харесай

Narod.bg разкри защо я изритаха: Моника Бийчър набутала „наши фирми“ в МВР, ето ги далаверите

Уволнената от Министерство на вътрешните работи зам.-министърка Моника Димитрова – Бийчър към този момент бе осветлена от Narod.bg, че уволнила нелегално чиновници с тежки онкологични болести и диабет, които са с ТЕЛК, с цел да вкара свои хора в системата.

А повода за разчистването е да се слагат „ наши хора “ на подобаващи позиции, да правят работата по верен метода, сигнализира наш източник под пагон.

Вече написахме и, че нелегално изританите чиновници, които ще костват на бюджета на Министерство на вътрешните работи над 250 000 лв., са изчистени от Дирекция „ Управление на собствеността и обществени действия ” (ДУССД) с аргумента, че се прави нов щат.

Реклама

В правенето му вземат участие Бийчър като зам.-министър, Ася Аспарухова – зам.-директор на ДУССД, Бакърджиев – консултант, Филипов – шеф на ДЧР, Славчева – н-к на отдел „ Административен ” в ДУССД  и някогашният към този момент шеф на отдел „ Почивно дело ” в ДУССД – Стоянов, непосредствен другар на Моника Бийчър и Бакърджиев.

МОТИВИТЕ

Единственият претекст е да не пречат при провеждането на публичните поръчки, да не продължи почналото откриване на злоупотребите при раздаването на картите за отмора в почивните станции на Министерство на вътрешните работи и методът, по който се правят разноските за активността на почивните станции, замяна на компаниите, извършващи доставките за активността на столовете и бюфетите в Министерство на вътрешните работи с „ наши компании ”, назначение на държавни чиновници на 6-часов работен ден без осъществяване на състезания по Закона за държавния чиновник, както и осъществяване на състезания за тъкмо избрани хора.

ОЧАКВАЙТЕ трета част на следствието на Narod.bg за метода на ръководство на Моника Бийчър в Министерство на вътрешните работи

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР