Уволнената дипломатка Красимира Трифонова е имала трети съучастник в убийството

...
Уволнената дипломатка Красимира Трифонова е имала трети съучастник в убийството
Коментари Харесай

Разследване на Lupa.bg: Близък на Красимира запалил колата на Пейо?

Уволнената дипломатка Красимира Трифонова е имала трети съизвършител в убийството на шурей си Пейо Пеев, подозират проверяващите, само че към момента не са събрали улики за това. По информация на Lupa.bg лаборантите от Института по криминалистика не са могли да намерят следите на третия човек, което бави следствието. Възможно е при проучването на отпечатъците част от биологичния материал да е погубен по нехайство и по този начин не може да се очертае профила на третия участник.

Ако това е по този начин, е обяснимо за какво към момента не са открити хората, помогнали на двете дами да се оправят с омразния мъж. Че е имало помощ извън приказва и фактът, че Красимира е потеглила към Витоша с автомобила на убития. Той е бил на шофьорското място и двете дами се нуждаели от мъжка мощ да го реалокират на задната седалка или тази до водача.

Бащата на Пейо е следвал сина си, само че той най-вероятно е просрочен за злощастната среща и по този начин е изпуснал убийството на сина си. Възможно е то да е осъществено на друго място. Ако се одобри, че двете дами са закарали жертвата си на Алеко, то това значи, че техен прочут ги е чакал с туба бензин, с цел да заличи следите им. Ако не той, кой тогава ги е прибрал вкъщи след осъщественото закононарушение?

Днес Красимира Трифонова изиска да напусне ареста, само че съдът не почете молбата й. Тя говореше комплицирано в съда и през сълзи и не можа да омилостиви магистратите. Дъщеря й Габриела, която бе пусната под домакински арест поради децата й, също се връща при нея. Двете момчета остават при майката на Пейо.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР