Уви, със застудяването идват и настинките. Независимо дали е лека

...
Уви, със застудяването идват и настинките. Независимо дали е лека
Коментари Харесай

Не загърбвай огледалото заради зачервения нос

Уви, със захлаждането идват и настинките. Независимо дали е лека или не, заболяването изтощава... и отегчава. Зачервен нос, подпухнали очи, кихавици – задоволително, с цел да загубим предпочитание да се поглеждаме в огледалото.

Предлагаме ти няколко съвета за пресен тип в такива обстановки:

Лек грим – малко пудра или руж и емайл за устни ще възвърнат  приятния тип на лицето ти. Не прекалявай обаче със сенките – настинката прави очите „ плаващи ” и няма потребност да ги подчертаваш в допълнение, изключително със мощен нюанс.

Крем за лице – възвърни положителния тип на кожата си с малко крем, изключително в случай че настинката е разранила сензитивната кожа към носа ти.

Сън и отмора – възвърне силите си с повече сън и отмора. Ако нямаш опция да пропуснеш работни отговорности и да си останеш вкъщи, просто си легни колкото е допустимо по-рано, само че единствено след наложителната чаша чай с лимон.

И не на последно място – поглези се. Нищо не възстановява блясъка в очите по този начин, както насладата от нещо прелестно за теб – без значение дали става дума за обичана храна, напитка или някакъв сувенир, брошура или дрешка.

Не забравяй и нужните, само че не прекомерни, количества чай, витамин С, хапчета за гърло, плодове. Колкото по-бързо прогониш настинката, толкоз по-бързо ще искаш да видиш огледало още веднъж ;)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР