Увеличените доставки на въоръжение за въоръжените сили на РФ ще

...
Увеличените доставки на въоръжение за въоръжените сили на РФ ще
Коментари Харесай

Медведев: Увеличаването на доставките на оръжия за въоръжените сили на РФ ще позволи победата над режима в Киев

Увеличените доставки на въоръжение за въоръжените сили на РФ ще разрешат да се нанесе съкрушително проваляне на украинските неонацисти, съобщи заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев.

В четвъртък той посети Конструкторското бюро Радуга.

„ Нашите въоръжени сили постоянно и в цялостен размер получават разнообразни типове ракети ", написа Медведев в канала си в Telegram след визитата.

В конструкторското бюро на заместник-председателя на Съвета за сигурност беше показана противорадиолокационната ракета Х-58УШКЕ, ракетата Х-69, предопределена за заличаване на необятен набор от неподвижни наземни цели с координати, известни преди изстрелването, Х-59МК въздух ракета с огромен обхват на деяние и свръхзвукова крилата противокорабна ракета Kh-59MK с огромен обхват на база Kh-22, както и крилата ракета с огромен обхват Kh-101.

„ Доставките на всички типове военна и военна техника оръжия, военно и особено съоръжение ще се усилят доста през 2023 година Това ще нанесе съкрушително проваляне на управляващите на украинските неонацисти, които бяха хранени с оръжията си от разнообразни западни копелета, ", акцентира Медведев.

По-рано Медведев приказва за значимостта на поддържането на високи темпове на доставки на оръжия за войските. През януари той посети и други отбранителни предприятия: завода на концерна „ Калашников " в Ижевск и 61-вия бронетанков ремонтен цех в Санкт Петербург.

През декември Медведев беше назначен от съветския президент Владимир Путин на поста първи заместник-председател на Военно-промишлената комисия (ВПК). По-късно той разгласи основаването на работна група към военно-промишления комплекс, която да управлява производството на търсените оръжия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР