Увеличението на цената на парното дори трябваше да е по-голямо

...
Увеличението на цената на парното дори трябваше да е по-голямо
Коментари Харесай

По-скъпо трябваше да е парното, смята председателят на Асоциацията на топлофикациите в България

Увеличението на цената на парното даже трябваше да е по-голямо поради международните трендове за цените на газа и на въглеродните (вредните) излъчвания. Това съобщи Кремен Георгиев, ръководител на Асоциацията на топлофикационните сдружения в България (АТДБ). По думите му, сметките за парното „ варират доста ” за другите клиенти.

„ Никой не е споделил, че е малко ”, добави Георгиев по отношение на. „ Надявам се да не е тъкмо по този начин ”, продължи той, откакто от bTV му показаха, че в действителност плащаме повече, само че не за по-добра услуга. Причината – не се усилват капиталовите разноски, разноските за поддръжка и заплатите.
 КЕВР: Парното и топлата вода нарастват доста от юли КЕВР: Парното и топлата вода нарастват доста от юли
Значително повишаване на топлата вода и на парното ни чака от идния месец. За това предизвести ръководителят на Комисията за енергийно...

„ Всеки би трябвало да си прави сметка за разноските ”, заключи ръководителят на АТДБ. Според него, съвсем на 100% се заплащат сметките за парно в България. Съгласно думите му, с цел да се ориентираме в сметките си за парно, „ просто гледаме крайната сума ”.

Според него, прогнозата на КЕВР е „ много прилична ” и той не се съгласи с омбудсмана Диана Ковачева, че КЕВР не прави положителни прогнози особено за придвижването на цената на природния газ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР