Увеличението на доходите не се разходва справедливо, спрямо нуждите на

...
Увеличението на доходите не се разходва справедливо, спрямо нуждите на
Коментари Харесай

Нинова: Увеличението на доходите не се разходва според нуждите на хората

„ Увеличението на приходите не се разходва заслужено, по отношение на потребностите на хората. Пенсионерите и младите фамилии са най-ощетени ”. Това съобщи в ефира на предаването „ Плюс-Минус ” водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, оповестява Нова тв. 

Тя акцентира, че левицата ще продължава да упорства за актуализиране на пенсии, и то още от бюджета за идната година. Трябвало парите за възрастните хора да се преизчислят със средноосигурителния приход за 2013 година Това щяло да коства на хазната към 800 млн. лв., които може да дойдат от приходите при повишение на оптималния застрахователен предел – до размера на 10 минимални работни заплати.

Социалистите оферират още да се вкара налог „ дял ”, тъй като „ 8000 души у нас изписват 7 млрд, лв., а 2,5 млн. души са с минимални приходи и също така върху дивидента плащаш 5% налог, а върху прихода от труд – 10 на 100 ”, разясни водачът на Българска социалистическа партия.

Според нея и съпартийците й не би трябвало да се покачва налогът върху старите коли.

Нинова удостовери, че партията й продължава да упорства за оставка на кабинета и предварителни избори.

" Докато съм ръководител на Българска социалистическа партия, необятна коалиция с ГЕРБ няма да има, нито финансова обязаност ", безапелационна бе Нинова.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР