Уважено е искането на ОДМВР Видин за принудителното задържане и

...
Уважено е искането на ОДМВР Видин за принудителното задържане и
Коментари Харесай

Георгиев от БОЕЦ: Искат от мен гаранция, че ще мълча

Уважено е настояването на ОДМВР Видин за насилственото задържане и осъществяване на престъпна полицейска регистрация на Георги Георгиев от Гражданско придвижване ”БОЕЦ ”.
Това разгласи той в профила си във Facebook, дружно с безапелационната си позиция, че няма да внесе поисканата му парична гаранция, тъй като от него се желае да внеса сума пари, като гаранция, че няма повече да приказвам истината.
Ето каква заяви Георгиев:
" С определение от 05.05.2020г. по ЧНД 437/2020 на районен съд Видин е отхвърлена жалбата ни и е доказана взетата против мен Министерство на народната отбрана „ парична гаранция “, въпреки размерът й да е понижен от 2000лв. на 300лв. Съдът очевидно е открил, че разгласените от мен и БОЕЦ потвърдени обстоятелства за отговорността и виновността на държавното управление и Щаба за гърмежа на болестта във Видин съставлява закононарушение и има възможност да продължа да правя " закононарушения " и да разгадавам лъжите на ръководещите. Всички други съдилища анулираха всички наложени ограничения - парични гаранции на всички други, на които бяха повдигнати обвинявания по член 326 от Наказателен кодекс. Ние обаче пишем история.
Историята на мракобесието и режима на мафията в България. Историята на закононарушенията на мафията в условия на рецесия и пандемия. Историята на дейностите на мафията довели до заразяване със смъртоносна заразна болест на стотици жители и десетки медици и смъртни случаи. Историята на това по какъв начин мафията лъже и убива и посредством репресии се пробва да заглуши гласа на непримиримите и да прикрие закононарушенията си.
Така. Не мога да внеса гаранция за това, че съм споделил и споделям Истината. Няма значение какъв е размера. Макар, че в страната на мафията говореното на истината да е закононарушение и за осъществяването му се повдигат обвинявания и постановат ограничения за неотклонение и парични гаранции. Искат от мен да внеса сума пари, като гаранция, че НЯМА ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРЯ ИСТИНАТА? Няма по какъв начин да стане, въпросът е кардинален "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР