Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC)

...
Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC)
Коментари Харесай

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван пълководец в региона на криптовалутите допуска, че Биткойн (BTC) може да последва историческа наклонност, която евентуално да провокира растеж при алткойните.

Джъстин Бенет, допусна, че Етериум ( ETH ) и други алткойни могат да засенчат Биткойн , напомняйки за събитията през 2021 година, когато мнозина ненадейно се освободиха от притежанията си в продължение на два месеца.

Бенет уточни, че в случай че Биткойн отрази сходен модел, алткойните може да са подготвени за забележителен напредък през март-април. Той акцентира значимото 182% рали на ETH в границите на 48 дни по време на пика на BTC през април-май 2021 година Стратегът посъветва аудиторията си да внимава, очаквайки комфортен миг, с цел да се възползва от евентуалните облаги, макар че съгласно него този миг към момента не е настъпил.

При разглеждане на разбора на седмичните графики Бенет допусна опцията ETH/BTC да преживее доста рали, като евентуално доближи стойност от 0.15636 BTC, което се равнява на $8,069 все още на писане на публикацията

Бенет има вяра още, че в случай че ETH/BTC просто се върне към предходния си връх от 0.08597 BTC от 2021-22 година, това може да изстреля ETH съвсем до историческия му връх от $4,878, при изискване че Биткойн резервира стабилността си към диапазона от $50,000.

Той акцентира на завладяващата вероятност, че даже връщане към максимума на ETH/BTC от 2021/2022 година би могло да изстреля ETH до неговия най-голям исторически връх, при изискване че Биткойн резервира сегашните си ценови равнища. Въпреки спекулативния темперамент на тези прогнози, Бенет акцентира динамичния темперамент на пазара.

Освен това специалистът разяснява опцията за евентуално намаляване на Биткойн до диапазона от $30,000, базирайки се на прозрения от топлинната карта на ликвидацията, употребена в техническия разбор за прогнозиране на ценови равнища, благоприятстващи огромни ликвидационни събития, и за идентифициране на сериозни равнища на поддръжка.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР