Уважаеми съграждани, всички живеем в една общност и заедно трябва

...
Уважаеми съграждани, всички живеем в една общност и заедно трябва
Коментари Харесай

Кметът на Божурище с призив: Пазете чисти спортните терени и ги ползвайте по предназначение

" Уважаеми съграждани, всички живеем в една общественост и дружно би трябвало да реализираме своя колективен уют.

Общината и всички, които сътворяваме богатства, имаме единствената цел, направеното да бъде красиво и да носи на всички нас - максимума от това, което предлага.
 Обновиха два от основните тротоара в Божурище Обновиха два от основните тротоара в Божурище
Ето и нещо хубаво, с което можем да Ви зарадваме: Новият тротоар в Новия квартал, след банка " УниКредит " и новият тротоар пред Парк " О...

Накратко, стопанисването на общинските терени и тяхното потребление са взаимосвързани дейности. Когато нещо бива предоставено, е редно, то да бъде експлоатирано и защитавано вярно.

В този ред на мисли, игрищата с изкуствена настилка за игра на футбол в град Божурище, са в недобро положение, освен, заради амортизацията им, а заради обстоятелството, че множеството от ползващите го нямат просвета на бранене – едно от игрищата е изписано със спрей, на всички места се срещат опаковки от храни, питиета и останки от храни ", написа кметът на общината.

" Нима мястото за хранене и люпене на семки, разхождането на домашни любимци и изхождането им е на спортната площадка? Нима воденето на домашния любим би трябвало да се случва тъкмо там?

Апелираме, да се пазят чисти спортните терени и да ги ползвате по предопределение – единствено и само за спорт!
 Започна построяването на нови детски площадки в Божурище Започна построяването на нови детски площадки в Божурище
В Божурище тече с цялостна мощ построяването на нови детски площадки.  Новината заяви кметът Георги Димов, съгласно който най-щастл...

Вратите са част от спортното оборудване, не са за катерене, пазете здравето си и инвентара!

Обръщаме се към самите ползващи – деца и огромни, най-вече към родителите, говорете с децата, по отношение на пазенето и използването на публичните здания и терени, спортната просвета е част от културата на всеки човек, в случай че го реализираме, по този начин ще ги имаме по-дълго!

Разчитаме че, когато бъде изработен главният им ремонт и възобновяване, сходни неща няма да се случват и ще останат в предишното!

Бъдете здрави! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР