Уважаеми съграждани,Като русенка с изразена гражданска позиция съм се срещала

...
Уважаеми съграждани,Като русенка с изразена гражданска позиция съм се срещала
Коментари Харесай

Диана Иванова със заключително слово към русенци

" Уважаеми съграждани,

Като русенка с изразена гражданска позиция съм се срещала с разнообразни хора. С доста съумели персони от нашия град, които са постигнали върхове в определените специалности. Срещала съм се и с редица елементарни хора, каквато считам, че съм и аз самата. Човек, стъпил крепко на земята и работещ за положителното на децата ни. Благодарна съм за тези житейски и професионални благоприятни условия. Защото докосването до неповторими хора ни построява като персони през целия ни живот.

През последния месец, по време на акцията, се срещнах и с доста работливи, отрудени хора. С хора, посветили живота си на това да останат в Русе и да работят за неговото по-добро бъдеще. Бъдеще, което нашите деца и внуци заслужават. Стиснах хиляди ръце, одобрих доста усмивки, само че и усетих болката на доста от вас.

Благодаря на всички, които ми споделиха „ Продължавайте напред! “, тъй като това е и моя позиция. Разумни хора сме и всеки носи отговорност за дейностите си. Аз работя по този начин, че децата, внуците,  учениците, сътрудниците, приятелите и съгражданите ми – да се гордеят с мен.

Днес, малко преди вота на 27 октомври, аз съм повече от всеки път уверена, че сме на верния път. Вярвам, че с осъществяване на заложената в нашия проект стратегия, ще успеем да променим града, да го превърнем в по-добра среда и хората да живеят по-щастливо в  Русе!

Затова се обръщам към всеки от вас - направете своя рационален избор в неделя. Помислете и преценете рационално - кое съгласно вас ще е най-хубавото решение  за бъдещето на Русе?

И в умозаключение напомням, че решението ми да се кандидатирам за кмет на града с поддръжката на политическа партия ГЕРБ е в действителност явяване на конкурс за работа пред всички вас - жителите на Русе. Вярвам, че вие ще сте моите бъдещи работодатели. Защото най-приоритетни са ползите на хората на Русе. И най-важно е да останем индивиди. "

#dianazaruse #43
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР