Уважаеми роми от община „Марица“, Поздравявам Ви по повод Международния ден

...
Уважаеми роми от община „Марица“,
Поздравявам Ви по повод Международния ден
Коментари Харесай

Димитър Иванов с поздрав по повод Международния ден на ромит...

Уважаеми роми от община „ Марица “,

Поздравявам Ви във връзка Международния ден на ромите! Благодаря Ви, че макар нелеката година, която промени живота на всички ни, Вие постъпвате отговорно и спазвате ограничаващите ограничения, с цел да съхраните Вашето здраве и това на околните си.

Удовлетворен съм, че ромската общественост в община „ Марица “ има високо съзнание и дисциплинираност, които демонстрира в този сложен миг. В минали години сме почитали дружно този празник, само че поради изключителните условия, моля към Вас да се въздържате от празненства. Надявам се през идната година, както постоянно до момента, да отбележим уместно, с доста музика и тържества Международния ден на ромите.

Сигурен съм, че в община „ Марица “ всички дружно, без значение от етническата принадлежност, ще продължим да споделяме наслади и паники, делници и празници.

Ръководството на община „ Марица “, водено от правилото на равнопоставеност, подтиква високото обучение и реализацията на ромите, които са решаващи за повишение на стандарта на живот и интеграцията на ромския етнос в обществото.

Продължавайте да съхранявате и развивате колоритните си обичаи и да потвърждавате, че сте почтени жители на актуалното българско общество!

Вярвам, че в община „ Марица “ и за в бъдеще ще запазим разбирателството, добротата и уважението, с които живеем всички дружно, генерации наред!

Пожелавам на всички роми доста здраве, шанс и благоденствие!

Димитър Иванов

Кмет на община „ Марица “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР