Уважаеми представители на българските медии,Обръщам се към Вас във връзка

...
Уважаеми представители на българските медии,Обръщам се към Вас във връзка
Коментари Харесай

"Локомат" в България все още няма

Уважаеми представители на българските медии,

Обръщам се към Вас по отношение на неправилно популяризирана информация, касаеща водената от мен акция " Локомат за България ". Медийни изявления вършат неправилното подстрекателство, че роботът " Локомат " - широкоспектърен апарат за рехабилитация, в България е разполагаем. Това, за жалост, не дава отговор на истината.

Към 21 април 2019 година в България " Локомат " няма и подобен не е бил купуван от страна на " Българската Коледа ".

Купени са няколко уреда " ЛокоХелп ", които надалеч не покриват случаите, в които " Локомат " е нужен за рехабилитация на пациенти.

Притеснява ме фактът, че макар многократните ми срещи с представители на " Българската Коледа ", след които останах с усещането, че работим за една идея и в партньорство, апелът ми да бъде адресирана тази подвеждаща информация остава без отговор.

През февруари изпратих писмо до дарителска самодейност " Българската Коледа " и описах по какъв начин неправилната информация в медиите в действителност вреди на стартирана от мен акция, на която съм посветила последните няколко години. Помолих да бъде отречена тази информация и да бъдат адресирани случаите, в които евентуални донори на " Локомат за България " са звънели на телефона на " Българската Коледа " и са получили отговор, че робот " Локомат " в България към този момент има,

т.е. че моята акция се обезсмисля. Отговор не последва.

Обръщам се към Вас с молба да извършите налична до необятната общност информацията, че " Локомат " в България към момента няма и този животоспасяващ и нужен за лекуването на хиляди хора медицински апарат не е разполагаем в страната ни. Това е реалност, който напълно елементарно може и самите вие да ревизирате.

Любомир Аламанов сподели в едно изявление във връзка сентенцията " Мълчанието е злато ", че " Отказът да се приказва в точния момент може да съсипе и най-хубавите планове ". Но по какъв начин стои въпросът, в случай че едната страна приказва, а другата – пренебрегва? Може ли отводът от разговор да съсипе и най-хубавите планове?

Стремя се към разговори на добър звук, когато идеята за която става въпрос, е с положителни планове. Не оставам и място за неприятна сила, която да съсипе желанията ми. Факти, като липса на почит, липса на почитание, неистина, одобрявам че са плод на неразбирателство и диря разговор.

Ако не е задоволително ясно, бих го нарекла и като подадена ръка, втори късмет, апел за мир, нова преценка на обстановката, опция да преразгледаме обстоятелствата и от позицията на другия.

Благодаря Ви авансово за поддръжката!

С почитание,
Д-р Анелия Хохвартер
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР