Дневник публикува писмо, получено на редакционната поща днес. Столичният квартал

...
Дневник публикува писмо, получено на редакционната поща днес. Столичният квартал
Коментари Харесай

Излизаме на протест срещу поредната градинка в "Младост", оградена за строеж

" Дневник " разгласява писмо, получено на публицистичната поща през днешния ден.

Столичният квартал " Младост " е под блокада. И това не е предизборна провокация – прикачени са фотоси от през днешния ден, 15.10.2019 година

Оградите никнат като гъби. Минават през пътеки и градинки. Зад бл.75, " Младост 1 " през днешния ден пристигнаха и заградиха пътя на децата, прибиращи се от 10-о учебно заведение. Преградиха пътя на хората, прибиращи се от пазар " Младост ". Втората ограда за няколко месеца в региона. Докога?

 Днес пристигнаха и заградиха пътя на децата, прибиращи се от 10-о учебно заведение.
© поданици на "Младост "

Днес пристигнаха и заградиха пътя на децата, прибиращи се от 10-о учебно заведение.

Без предизвестия и разисквания, без табелки и защо иде тирада, притежатели и вложители идват с огради и безапелационно ги слагат към блоковете. Днес излизаме още веднъж на импровизиран митинг за следващата ограда, поставена зад бл.75, в 10.00ч тази заран.

Очакваме скоро да влязат в жилищата ни и да кажат, че земята изпод е тяхна. Преди години по този начин се е осъществила национализация, в този момент става същото, само че от другата страна. Този път хората от кварталите ли ще бъдат вкарани в сходство на Трудово-кооперативно земеделско стопанство?

Ние питаме, къде са способените лица от софийската община? Къде са да защитят гласоподавателите си? Или са на лов за гласоподаватели сега и нямат време?! Да дойдат в " Младост " да раздадат малко листовки най-малко! Ще ги чакаме. До оградите, както постоянно.

С почитание:
хората от Младост
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР