Уважаеми жители на всички села обединени в район Панчарево, ние

...
Уважаеми жители на всички села обединени в район Панчарево, ние
Коментари Харесай

Граждани обмислят независим кандидат за кмет на район Панчарево

Уважаеми поданици на всички села обединени в регион Панчарево, ние от Сдружение за развиване на Панчарево и Кокаляне, към този момент 3 години поставяме големи старания да накараме кметските администрации на Панчарево и Столична община да си извършват отговорностите, а точно:

1. Да бъде построена цялостна канализация за отпадни води, както и да бъде построена пречиствателна станция. Да бъде отремонтирана и възобновена към този момент построената канализация за дъждовни и подпочвени води.
2. Да бъде сменен напълно, амортизираният и нездравословен за здравето тръбопровод от етернитови (азбестови) тръби, за ремонта на който се харчат всяка година стотици хиляди лв. от нашите пари.
3. Да се извърши уголемение и цялостна рехабилитация на Самоковско шосе от Караулката на околовръстен път до Кокалянско ханче. Това са 5 км. и за кърпене на дупките им, всяка година се харчат на вятъра десетки хиляди лв. наши пари.
4. Да се направи повсеместен ремонт на улици и тротоари в селата.
5. Да се подменят всички изпотрошени съдове за боклук, да се усили броят им, и да се извозват постоянно отпадъците, а не с години да тънем в сметища!?
6. Да се почисти езерото Панчарево и изцяло да се оформи рекреационната зона към него.
7. Общината да поддържа своята благосъстоятелност, според съществуващата нормативна база, и в противоположен случай отговорните да понасят наказания за несъблюдение на служебните им отговорности.

За страдание, до момента съвсем нищо от гореизброеното, не е изпълнено от общинските администрации, и за това, в случай че има гражданско общество, то би трябвало да им държи сметка! И това може да стане по допустимо най-демократичен метод.
1. ПРЕДЛАГАМЕ, на страницата на Сдружението за развиване на Панчарево и Кокаляне, да изпращате вашите отзиви и оферти за изложените нагоре 7 точки.
2. Да изпращате вашите оценки за работата на актуалните кметски управления на регион Панчарево и Столична община.
3. Ако реши болшинството от жителите на регион Панчарево, да издигнем и подкрепим наш (независим) представител за кмет на идните локални избори.

Само с цел да е ясно на всички - НИТО ЕДИН ЧЛЕН от управителния съвет на нашето Сдружение, изрично няма да се кандидатира за кмет, нито ще излъчваме претенденти за кмет!
Ние можем да бъдем, само, естрада за мненията на заинтригуваните, да живеят техните деца в цивилизована среда.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР