Уулвърхемптън спечели визитата си на Брентфорд от 19-ия кръг на

...
Уулвърхемптън спечели визитата си на Брентфорд от 19-ия кръг на
Коментари Харесай

Уулвърхемптън разнищи Брентфорд, огромни грешки в защита на пчеличките

Уулвърхемптън завоюва визитата си на Брентфорд от 19-ия кръг на Висшата лига с безапелационното 4:1. С триумфа „ вълците “ събраха 25 точки на 11-ата позиция, до момента в който „ пчеличките “ остават 14-и с 19. Началото на срещата бе вихрено, като в границите на три минути - сред 13-ата и 16-ата, паднаха три гола.

Уулвс излезе напред в резултата още в 13-ата минута, когато Пабло Сарабия центрира от корнер, а Марио Лемина скочи най-високо в наказателното поле и с глава порази вратата на Марк Флекен за 0:1. Отбраната на Брентфорд се пропука още един път незабавно след осъществяването на центъра и Хван Хи-Чан наказа груба неточност на Нейтън Колинс, като в 14-ата минута резултатът набъбна на 2:0 в интерес на Уулвърхемптън.

„ Пчеличките “ се съвзеха бързо и в 16-ата минута върнаха един от головете. Нил Мопе показва страховит взор върху играта и откри Йоан Уиса, който от близка отдалеченост заби топката в горния десен ъгъл – 1:2. В 28-ата минута Уулвърхемптън си върна задатъка от две попадения. Тоти Гомеш пусна към Хван Хи-Чан, който напредна чудесно и след страховит самостоятелен пробив стреля към долния десен ъгъл, преодолявайки Флекен за 3:1 в интерес на гостите.

В 40-ата минута Брентфорд можеше да върне още един гол, откакто Нейтън Колинс засече центриране от свободен удар от близка отдалеченост, само че насочи топката малко над напречната греда. Само минута след началото на второто полувреме Кийн Люис-Потър можеше да означи за домакините, откакто овладя подаване в наказателното поле и нанесе удар, който обаче бе избавен безпроблемно от Жозе Са.

В 53-ата минута Люис-Потър стреля от границата на наказателното поле, само че португалският вратар на Уулвърхемптън внимаваше и се оправи и с този шут без усложнения. В 79-ата минута „ вълците “ наказаха нова груба неточност в отбраната на Брентфорд. Матеус Куня откри Жан-Рикньор Белгард, който от добра позиция не сгреши и се разписа за 4:1 в интерес на гостите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР