Утре започва записването за начално обучение по ледени спортове за

...
Утре започва записването за начално обучение по ледени спортове за
Коментари Харесай

Започва записването за безплатно обучение по ледени спортове за деца във Варна

Утре стартира записването за начално образование по ледени спортове за деца във Варна. 

Желаещите могат да заповядат от 08:30 до 19:30 часа касите на Ледената пързалка, която се намира в спортно-развлекателния комплекс в кв. „ Младост “. П рограмата е изцяло безвъзмездна и се финансира от Община Варна.

Желаещите могат да се включат в един от двата курса по кънки на лед или по хокей на лед . Такса за присъединяване няма, заплаща се само 10 лв. за застраховка на децата. Един курс включва 10 визити, като образованието се прави от квалифицирани треньори.

Програмата за начално образование по кънки на лед е за деца от 4 до 8 години . Родителите могат да изберат сред два клуба :

– В „ Клуб по ледени спортове-Одесос ” тренировките стартират от 12 февруари и ще се организират понеделник и сряда от 18:00 до 19:00 часа.

– В „ Клуб по ледени спортове-Варна “ тренировките стартират от 13 февруари и ще се организират всеки вторник и четвъртък от 18:00 до 19:00 часа.

Начално образование по хокей на лед е за деца над 5 години, без ограничаване в горната възрастова граница . Желаещите още веднъж могат да възнамеряват дните и часовете на тренировките сред двата клуба които организират образованието по хокей на лед:

„ Спортен клуб по хокей на лед Варна ” тренировките стартират от 12 февруари и ще се организират в понеделник и петък от 19:15 до 20:15 часа.

„ Спортен клуб по хокей на лед Варна Скейтс ” стартират от 17 февруари и ще се организират в събота и неделя от 12:10 до 13:10 часа. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР