Утре заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Найденов ще

...
Утре заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Найденов ще
Коментари Харесай

Стартира ремонтът на участък от пътя Босна – Визица край Малко Търново

Утре заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Найденов ще даде старт на ремонта на 24,6 км от път III-907 (Маринка – Звездец) – Визица – (Царево – Малко Търново).

На първата копка ще участват регионалният шеф на Бургас Пламен Янев , кметът на Малко Търново Илиян Янчев , представители на Областно пътно ръководство – Бургас и на строителя.

Последният ремонт на третокласния път, който е единствената пътна връзка за село Визица , е изпълнен преди повече от 30 години. Сега пътната настилка е компрометирана с голям брой пукнатини и деформации . Трасето е единствената пътна връзка за село Визица.

За възстановяване на неговото положение, след процедури по публични поръчки , са подписани контракти за осъществяване на строително-монтажни работи. Строителството ще бъде изпълнено от ДЗЗД „ Странджа 2022 “ , с участници в обединяването: „ ПСТ Груп “ ЕАД и „ ОРС-Инфраструктура “ ООД. Стойността на плануваните за осъществяване действия е 45 679 984,58 лева с Данък добавена стойност .

Строителен контрол на обекта е „ Рутекс “ ООД . Договорът за него е на стойност 1 454 745,60 лева с Данък добавена стойност . Авторският контрол на стойност 28 920 лева с Данък добавена стойност ще реализира „ Инжконсулт план “ ООД.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР