“Утре в 8.00 часа ще разбелем дали сме готови. Имаме

...
“Утре в 8.00 часа ще разбелем дали сме готови. Имаме
Коментари Харесай

Михайлов: Левски се прероди, ако има футболисти, които не могат да играят под напрежение, не са за тук

“Утре в 8.00 часа ще разбелем дали сме подготвени. Имаме проблеми с контузени играчи. Трябва да се оправим. Изтеглихме най-тежкия вероятен противник. Играха четвъртфинал, което приказва какъв брой сериозен клуб е ПАОК. Дай Боже да зарадваме почитателите с добър резултат. Излизаме и се надиграваме. Реваншът след седмица ще е още по-тежък.

Винаги съм обичал да игаря такива мачове. На много футоблисти им е дебют в Европа. Тренирахме добре. Трябва всеки да играе на оптималните си възможгности и да сме безупречни в офанзива и отбрана, другояче ще имаме проблеми.

Сега всички сме крепко стъпили на земята. От Нова година клубът и тимът се преродиха на всички равнища. Развихме се и тактически, и физически. Ако желаеме да създадем нещо, би трябвало да бъдем безупречни.

Играл съм в Европа пред 70,80, 90 хиляди души. Ако има футболисти, които не могат да играят напрегнат, не са за Левски. Като капитан на тима съм доста благополучен, че почитателите демонстрират любовта си към Левски седмица след седмица. Не го разбирам някой да се тормози да играе пред цялостни трибуни.

Дано всички да са здрави и да свидлив зъби. Трябва да се представим уместно. За балкански тим ПАОК е нападателен и доста порядъчен ”, сподели Михайлов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР