Утре следобяд от Пирея тръгва круиз под мото „Страст по

...
Утре следобяд от Пирея тръгва круиз под мото „Страст по
Коментари Харесай

От Пирея тръгва круиз на оргиите със 700 гости, който включва необуздан секс, секс играчки и „Дионисиеви“ шоу-програми 18+

Утре следобед от Пирея потегля круиз под мото „ Страст по гръцките острови “. Ще продължи осем дни и ще включва … несдържан секс, секс играчки и „ Дионисиеви “ шоу-програми, написа " Български вести ".

Круизът към този момент е разпродаден на 700 души, които вземат участие и ще пътуват до островите Миконос, Парос, Родос, Мармарис (Турция), Санторини и Ханя. Резервациите са направени посредством холандски уеб страница за замяна на сътрудници като разноските на човек възлизат в размер на Щатски долар 2349. Организаторите са възнамерявали празненство на запознанството, където участниците ще се видят с двойките, с които ще се разтоварват по-късно, преди корабът да отплава.

„ Менюто “ включва тематични еротични вечери, kinky shows, секс онлайн и уроци pole dancing. 700-те посетители са от цялостен ​​свят, с изключение на „ огнените “ прояви, също ще се хранят в тузарските заведения за хранене и ще се възползват от всички улеснения на круизен транспортен съд.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР