Утре ще се изиграят четири мача от 32-рия кръг на

...
Утре ще се изиграят четири мача от 32-рия кръг на
Коментари Харесай

Sportal.bg представя: Прогнозите на Бойко Младенов за 32-рия кръг от НБЛ

Утре ще се изиграят четири мача от 32-рия кръг на Националната баскетболна лига, а преди този момент взехме решение да потърсим някогашния баскетболен национал Бойко Младенов, с цел да направи своите прогнози за срещите, особено за Sportal.bg .

Шумен – Рилски състезател (22 април – 17:30 ч.) 

Не би трябвало тимът от Самоков да има някакъв проблем да завоюва този мач, имайки поради че стартира да влиза в по-добра игрова форма преди плейофите. Според мен този мач ще бъде употребен, с цел да се опитва може би някоя нова ротация, да поиграят малко играчите, които не са играли толкоз доста през сезона и да се приготвят за плейофите. Шумен може да има упоритости, само че ще му е мъчно, съвсем невероятно да победи този мач, по тази причина мисля, че Рилски би трябвало да завоюва въпреки и като посетител. 
Фаворит: Рилски състезател

Академик Пловдив – Балкан (22 април – 18:00 ч.) 

Баскетболистите на Академик играят добре, конкурентноспособни са на всички тимове в по-предни позиции. В това равностойно състезание осма позиция може да наподобява като финален трен за плейофите, само че в действителност не е по този начин. Няма да има домакинско преимущество, защото мачът ще се изиграе в Самоков. Този мач няма да промени класирането, просто и двата тима ще го употребяват, с цел да се приготвят за плейофите по-добре, въпреки всичко това е най-важната част от шампионата. Балкан е малко рисков тим на моменти, само че Академик колкото и добре да игра против Левски в последния кръг в София, ще им бъде доста мъчно против Балкан, даже и в Самоков. 
Фаворит: Балкан

Левски – Ямбол (22 април – 18:30 ч.) 

Ямбол сервира две огромни изненади през сезона, побеждавайки Рилски състезател и ЦСКА. Доказали са, че могат да побеждават най-силните тимове в нашето състезание. Определено ще бъде доста сложен мач за Левски. Ямбол няма късмет за плейофите и играчите ще играят изцяло освободено, те нямат угризения нито в нахлуване, нито в отбрана, безусловно никакви угризения. Затова чакам доста високорезултатен мач без доста напрежение в отбрана, по-скоро мощна игра в нахлуване и за двата тима. Левски ще има проблем с основните играчи на Ямбол – Павел Маринов и Иван Лилов. Ще се опитат да намерят решение и в случай че съумеят да ги спрат още през първото полувреме и не им дадат късмет да се разиграят двамата най-хубави играчи на Ямбол, ще съумеят да завоюват мача в София. И двата тима са с къса ротация, само че това ще повлияе повече на Ямбол. Основните им играчи не са първа младост, а играчите на Левски са малко по-млади, въпреки че виждаме, че Иван и Павел умеят да се пестят добре. Може би ще запазят сили за решаващия миг в мача. Ще бъде забавен мач и за публиката, и за баскетболистите. Фаворит: Левски

Черноморец – Берое (22 април – 19:00 ч.) 

Това ще бъде още една рутинна победа за тима на Васил Евтимов и няма да има проблем като хазаин против Берое. От Берое са потвърдили въпреки всичко, че могат да изненадат. Този тим не би трябвало да бъде подценяван, взе участие в плейофите макар неуверените им изяви по време на сезона съумяха да доближат до седмото място. Но въпреки всичко Черноморец играе много прелестен баскетбол този сезон и сподели, че може да победи всеки един тим този сезон и не мисля, че ще има усложнения. Специално преди плейофите баскетболистите от Бургас ще бъдат доста добре готови – и за мача с Берое и за идните плейофите. Късата ротация ще изиграе неприятна смешка на Берое. Не знам тези момчета по какъв начин играят по 40 минути. Когато играеш с доста къса скамейка е огромно предизвикателство за треньора. Но поради класирането ще бъдат стимулирани въпреки всичко за по-предно класиране преди края на постоянния сезон. Ще се опитат да победят Черноморец, само че съгласно мен Черноморец е любимец в мача и ще победи. Фаворит : Черноморец

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР