Утре ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската

...
Утре ще е предимно слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската
Коментари Харесай

След 72 часа минималните температури стават максимални

Утре ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина - до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 21° и 26°.

В неделя денят ще стартира със слънчево време. Ще е към момента относително топло с минимални температури сред 10° и 15° и оптимални - сред 22° и 27°. След обяд и през нощта против понеделник със мощен вятър, изначало от северозапад, по-късно и от север-североизток ще нахлува леден въздух. Облачността ще се усили, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд.

Температурите ще се намалят доста. В понеделник вятърът ще отслабне. Преди обяд облачността ще е най-вече забележителна и на обособени места към момента е допустимо да превали, а след обяд ще понижава, над доста региони и до най-вече слънчево.

Ще бъде много хладно с минимални температури сред 5° и 10° и оптимални - сред 13° и 18°. През идващите дни ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, без превалявания.

Вятърът ще е слаб от запад-югозапад. Във вторник сутринта ще е студено с минимални температури сред 3° и 8°, а дневните ще се покачват и оптималните в петък ще са сред 23° и 28°.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР