Утре очакваните минимални температури ще са между минус 9° и

...
Утре очакваните минимални температури ще са между минус 9° и
Коментари Харесай

Утре времето ще омекне, но в петък отново застудява

Утре предстоящите минимални температури ще са сред минус 9° и минус 4°, в София – към минус 7°. Атмосферното налягане ще се намалява и след обяд ще се приближи до междинното за месеца. Денят ще е най-вече безоблачен. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, който вечерта, в Северна България ще се усили. Максималните температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 1°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 3° и 6°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1°, на 2000 метра – към минус 5°, оповестиха синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

В петък отново ще нахлува леден въздух с сдържан до мощен вятър, в западната половина от страната от северозапад, в източната - от североизток.

Облачността ще е променлива, над Източна България и планинските региони по-често забележителна, на обособени места там ще превали слаб сняг. В събота ще бъде студено, минималните температури отново ще са тук-там до към минус 10°, а дневните - към нулата. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър, съобщи Дарик.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР