Утре над западните райони облачността ще е значителна, но само

...
Утре над западните райони облачността ще е значителна, но само
Коментари Харесай

Вижте какво ще е времето през последната седмица на септември

Утре над западните региони облачността ще е забележителна, само че единствено на обособени места в планинските елементи ще превали кратковременно, до момента в който над източната половина от страната ще е най-вече слънчево. Вятърът ще е сдържан, краткотрайно мощен и ще е с посока от изток-североизток, като в областите Добрич, Варна и Бургас поривите могат да доближат скорост до към 90 км/ч.

По Черноморието ще бъде слънчево. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде към 2-3 бала, а на север към 4 бала.

Облачно ще бъде и над масивите от Западна България, като единствено на обособени места ще има превалявания от дъжд. На изток ще е най-вече слънчево. Ще бъде обаче прохладно, ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от изток-североизток.

В околните дни вятърът ще е до сдържан, в Дунавската низина и Източна България и краткотрайно мощен. Ще доминира слънчево време с повече облаци над Южна България, само че вероятността за превалявания е дребна. Максималните температури ще бъдат сред 24° и 29°.

 Във вторник и сряда ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността над планинските региони, само че превалявания не се чакат. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и Източна България - мощен североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 24° и 29°.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР