Утре над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до

...
Утре над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до
Коментари Харесай

Времето по Черноморието на 16 юни

Утре над Черноморието ще доминира слънчево време. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималните температури ще са 23°-26°. Температурата на морската вода е 22°-23°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта преваляванията в Западна България ще продължат, ще се усилят и в Северозападна България, Западния Предбалкан и Софийско се чакат местни обилни количества.

Утре, основно над западната половина от страната, ще се развива купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има краткотрайни превалявания, към и след обяд с гръмотевични стихии. В Северозападна България, Западния и Централния Предбалкан и Рило-Родопската област ще има местни интензивни и обилни по количество превалявания, достигащи и надхвърлящи 30-50 mm. В източните региони, ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността и по-късно денем на обособени места на юг от Стара планина ще превали дъжд. Вятърът ще бъде слаб до сдържан от изток-югоизток, в западната част от страната ще се ориентира от северозапад. Температурите ще бъдат в необятни граници: от 20°-21° в Западна България до 28°-30° в Източна.

Над планините облачността ще е забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места, основно в масивите от Западна и Централна България ще има интензивни, краткотрайни и обилни по количество превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 17°, на 2000 метра - към 10°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР