Утре е денят за размисъл. Дано не разчитаме на него,

...
Утре е денят за размисъл. Дано не разчитаме на него,
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Гласувайте за нас, но най-вече за тези след нас

" Утре е денят за размисъл. Дано не разчитаме на него, а към този момент да сме го измислили. Ще е горещина, по тази причина рано-рано пред машините. Правим го за нас, само че най-много за тези след нас.

За да не ги дерат онлайн, както нас ни драха, с цел да не ровят възрастните хора по кофите и да не се постанова да избират - лекарства или платени сметки, с цел да не ни ръководят хищни колорадски бръмбари и неуки калинки, цялостни със завист, алчни и ненаситни за пари и власт ", написа психиатърът.
 Цветеслава Гълъбова: В българско министерство намаляват поради болничен за меланхолия Цветеслава Гълъбова: В българско министерство намаляват поради болничен за меланхолия
Директорът на Държавната психиатрична болница „ Св. Иван Рилски “ Цветеслава Гълъбова алармира за абсурден случай на пони...

" Трябва да помним постоянно какво ни предизвикаха тези просто скроени същества и да се преборим за правдивост.

Да, тя минава през изчегъртване, тъй като рак се лекува по този начин - с изрязване до крепко и след това отново има лечения - тежки са, само че различен път няма. Трябва да спасим майка България от мароканските скакалци, чиято популация стигна до чудовищни размери. Датата е 11.07.

Гласувайте! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР