Утре до края на деня отцепниците от ИТН ще си

...
Утре до края на деня отцепниците от ИТН ще си
Коментари Харесай

Отцепниците от ИТН аплодират Бойко Рашков за шеф на КПКОНПИ

Утре до края на деня отцепниците от Има Такъв Народ ще си кажат думата по ограниченията на някогашните си сътрудници към управническата стратегия. Това стана ясно от брифинга на Радостин Василев след диалозите с Българска социалистическа партия.

Много скептично настроени сме към диалогичността на Има Такъв Народ, сподели той. Познавам характера на партията, акцентира Радостин Василев. Той не изключва втори гърмеж, провокиран от хората на Слави Трифонов. Василев не е поставял изискване да остане министър.

Някои от напусналите Има Такъв Народ нямало да поддържат кабинет с министри на Има Такъв Народ. За самостоятелните е значимо да има устойчиво болшинство, което да реализира промените. Те са за кандидатурата на Бойко Рашков за началник на КПКОНПИ. Те нямали контакт с напусналата " Възраждане " Елена Гунчева.

Назначаването на Бойко Рашков за ръководител на КПКОНПИ е изискването на Политическа партия да дадат поддръжката си за основаване на държавно управление с третия мандат.

След вчерашните съвещания сред Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, от партията на Слави Трифонов дадоха сигнал, че са омекнали и са подготвени да поддържат основаването на нов кабинет, даже обясниха, че не слагат никакви червени линии. Има Такъв Народ обаче не престават да упорстват Кирил Петков и Асен Василев да не са част от новото държавно управление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР