Устните на Азис не са усещали друг човек толкова дълго,

...
Устните на Азис не са усещали друг човек толкова дълго,
Коментари Харесай

Азис просълзи феновете с откровение

Устните на Азис не са усещали различен човек толкоз дълго, че той към този момент не помни какво е възприятието да се целуваш. Кралят на попфолка прави това самопризнание в отговор на въпрос на почитател, откакто провокира почитателите си в инстаграм да го питат каквото им е на душа и сърце.

" Целувката може ли да те накара да заобичаш душата, а не тялото? ", интересува се почитател. " Толкова от дълго време не съм се целувал, че нищо не помня ", гласи сбитият отговор на Азис, който удостоверява, че от дълго време не е имал половинка, с която да разменя сходни пристрастености.

Вероятно и поради това на въпроса дали обича самотата, артистът показва, че непрекъснато е самичък и това в никакъв случай не му е пречило. За сметка на това му пречат глупавите и простодушни хора, семплостта и простотата, които извънредно доста го нервират. Не понася и мъже с тесни дънки и скубани вежди. Ако някой желае да притегли вниманието му, би трябвало да покаже разум, излиза наяве още от отговорите на Азис. А най-красивата жена на света е неговата 65-годишна майка, като тя е единствената значима жена в живота му.

Азис не се тормози да признае, че редовно не помни текстовете на песните си, когато е на участия. Певецът обаче от дълго време си е изработил сполучлив метод за справяне с сходни обстановки. " Подавам микрофона на публиката и тя знае текстовете по-добре от мен самия ", разкрива фолкаджията. Причината за забравянето може да е и огромното натоварване на Азис. В края на юли той сподели клипче от болничното заведение, където е на системи поради изтощеност. Въпреки неприятната преживелица попфолк кралят показва, че лекарите би трябвало да го вдигнат на крайници за броени часове, с цел да може вечерта да извърши уговорката си за присъединяване в дискотека в Студентски град.

Няколко дни след неприятната преживелица артистът разгласява фотоси по какъв начин разпуска край басейна, акцентирайки, че към този момент е човек на възраст, цели 44 години, и има потребност от повече отмора. В същото време артистът непрестанно пътува, приготвя и прави шоупрограми и не му остава задоволително време за релакс. За благополучие Азис към този момент се усеща добре и продължава да радва почитателите си с медения си глас. Въпреки това, в случай че му се отдаде опция за цялостен месец да си почива, артистът би избрал да отиде във Флорида, и то самичък, с цел да е същински пълноценна почивката. И до момента в който слънчевият американски щат му е любимец, Азис споделя, че най-ужасният за него град е Лондон.

Кралят на попфолка не пропуща да похвали за следващ път жанра, акцентирайки, че в никакъв случай не би го заменил с някой различен. Доказателство за това са " милиардите гледания " на частите му, показва изпълнителят. Най-новото от тях е остаряла ария на нов глас. Азис пуска записаното преди 11 година парче " Мразиш " с нов аранжимент. То е отдадено на жълтите публицисти, които постоянно пишат небивалици за него.

Певецът хвърля бомба, като споделя, че не харесва творчеството на Фреди Меркюри, а за Бионсе се изцепва, че тя е залязваща звезда, която прави обезверени опити с последния си албум да се върне в играта. Тийнидолът Джъстин Бийбър изобщо не го интересува и остава изцяло неосезаем за родната звезда, напомня HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР