Устата е бил объркан на два пъти с Филип Киркоров

...
Устата е бил объркан на два пъти с Филип Киркоров
Коментари Харесай

Объркаха Устата с Филип Киркоров

Устата е бил комплициран на два пъти с Филип Киркоров по време на фотоси за клип в Москва, призна пред „ Телеграф “ самият рапър.

Преди няколко дни той е бил в Москва, където е снимал фрагменти за новия си настоящ клип „ Свобода на словото “.

Снимките са били в центъра на града и в метрото. Облечен е атрактивно шарено в типичния си жанр.

Разправя, че по едно време стопира първокласна кола и го питат: „ Вие Филип Киркоров ли сте? “. Устата дава отговор: „ Не, аз съм от България “. „ Е да, де “! - отвръща другият.

После още един път му желали подпис, бъркайки го със звездата от северната страна.

За фотосите Иван Динев и приятелката му Дора Радева са били първо в Брюксел. „ Там е по-лесно и на ниска цена да се стигне, в сравнение с до Бургас “, споделя Устата. А по-късно с премеждия и прекачвания стигнали до Москва.

„ Отидох с терзание по какъв начин ще осъществявам фотосите, само че се оказа, че е ненужно по всички посоки “, отсича рапърът. Той добавя за парчето си: „ Саркастично е и към комунизма, и демокрацията. Я излез и кажи в Холандия, в който и да е град, че има единствено два пола на земята, да видиш какво ще се случи “. В Москва доста го изненадало, че когато и да влязат в метрото, мъжете постоянно стават на приятелката му, пък тя е едвам 40-годишна. И непрекъснато имало реклама по какъв начин децата, в случай че се изгубят, да стигат до специфични места, наречени „ Чебурашка. Точка “, където се появяват чиновници, оказват помощ и чакат да дойдат родителите на хлапето.

Устата споделя: „ Тази ария не е за Русия или за Брюксел, а е за България. През тия 1300 години, който ни хване, и все ни е пре...л. Казвам в текста „ интернационалните ни сутеньори “ - има игра на думи с „ сътрудници “, нарочна е. “ Признава си, че за пръв път употребява нецензурна дума в творчеството си. „ В най-гледаните клипове в Ютуб в текстовете на актуалните БГ музиканти и рапъри се популяризират опиати, даже с цензурни думи. Бях правил дует с рапър, само че като чух нецензурни думи, отхвърлих. Тук за пръв път си го разрешавам. Сега ще има намеци, че това е платено и така нататък Но смятай какъв брой би трябвало да ме ядосат, че да ги ненавиждам гратис “, рече Устата.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР