„Успях да си взема корсета“ споделя актрисата Софи Търнър пред

...
„Успях да си взема корсета“ споделя актрисата Софи Търнър пред
Коментари Харесай

Звездите от „Игра на тронове“ си откраднаха...

„ Успях да си взема корсета “ споделя актрисата Софи Търнър пред People. Нейната героиня Санса Старк в първите сезони на сериала се появяваше с много красиви тоалети и никой не може да я вини, че тъкмо това е избрала да прибере у дома.

Йън Глен, който играе правилния приятел на Денерис признава, че е взел много от бижутата, които героят му сър Джора Мормон носи. „ Взех няколко пръстена. Просто бяха дребни и никой не видя “ признава той.

Макар ролята да й беше много нищожна в „ Троновете “ актрисата Хана Мюрей, която играе дивачката Гили, признава, че е съумяла да открадне чифт непромокаеми чорапи. Те са ѝ послужили за фотосите на различен план, в който е взела участие сред фотосите на сериала. „ Снимах филм, когато играх и в „ Троновете “ и местоположението му беше на плажа, от което краката ми непрекъснато бяха мокри. Постоянно се връщах на снимачната площадка на сериала и по тази причина взех решение да си взема един чифт от непромокаемите чорапи, тъй като в другия ми план нямаха задоволително средства за тях. “
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР