Успоредно с една от най-значимите в цялата си история си автомобилни

...
Успоредно с една от най-значимите в
цялата си история си автомобилни
Коментари Харесай

Автосалон Франкфурт 2019: Новата идентичност на Volkswagen

Успоредно с една от най-значимите в цялата си история си автомобилни , Volkswagen разкри подробности и за новата си корпоративна идентичност, както и напълно новото като стилистика лого на марката.

Със слоган "Нов Volkswagen ", марката поставя началото на повсеместен редизайн на идентичността си, като първата стъпка вече е направена с слагането на новото лого на марката на централата и във Волфсбург.

"Новият дизайн на марката поставя началото на новата епоха на Volkswagen ", коментира Юрген Стакман, член на управителния ръб на VW, отговарящ за подразделението Продажби, Маркетинг и Следпродажбено обслужване. "Формулирайки ново наличие и с нови продукти, марката минава през фундаментална промяна към бъдещето си с безпристрастен емисионен баланс за всички. Сега е точното време да направим новото отношение на марката видимо за околния свят ".

Ребрандирането на Volkswagen стартира успоредно с интернационалното изложение във Франкфурт и първо от Европа, след което поетапно ще обхване всички центрове на марката в световен мащаб. Процесът, който ще обхване 154 страни и повече от 10 000 уреди, се чака да бъде финализиран към средата на следващата година с подмяната на към 70 000 лога.

Друг забавен аспект от въвеждането на новата бранд еднаквост на Volkswagen ще бъде този, че за първи път в историята си марката ще има и аудио лого.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР