Успешна е чернодробната трансплантация на 19-годишната Анита от Асеновград. Интервенцията

...
Успешна е чернодробната трансплантация на 19-годишната Анита от Асеновград. Интервенцията
Коментари Харесай

Анита след трансплантацията: Нека човечността никога не се губи от този свят

Успешна е чернодробната трансплантация на 19-годишната Анита от Асеновград.

Интервенцията беше осъществена при започване на тази седмица в клиника в Истанбул, като неин донор стана майка й. Съдбата на момичето, което учи и единствено се грижи за 6-годишното си братче, докосна хиляди хора от страната. Само за два дни се събраха над 200 хиляди лв. за животоспасяващата интервенция. Специално за Анита насочи първите си думи на признателност след осъществената трансплантация.
Събраха парите за лекуването на 19-годишната студентка Анита

" След трансплантацията към този момент се усещам доста по-добре, след първите няколко дни, които меко казано бяха тежки и сложни, с цел да се опишат. На процедура майка ми даде част от черния си дроб, който досега се възвръща на 100 %. Благодаря за следващ път на хората от цялата България, че и отвън нея за цялата поддръжка, обич и вяра, която ми подариха и която към момента не престават да ми подаряват. Бъдете постоянно по този начин положителни и дано човечността в никакъв случай не се губи от този свят! ", споделя Анита.

" Оттук нататък ще се възвръщаме малко по малко по отношение на предписанията на лекарите и ще се надяваме всичко да протича все по този начин добре и желая за следващ път да изкажа откровените си благодарности към всички хора до нас, които ни поддържат и оказват помощ ", споделя приятелят на Анита Иван Димитров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР