Успехите на една фирма се определят не от постигнатия финансов

...
Успехите на една фирма се определят не от постигнатия финансов
Коментари Харесай

„Евро Ферт” е стабилният партньор на успелите хора

Успехите на една компания се дефинират не от постигнатия финансов резултат, а от удовлетвореността на клиентите. Именно този принцип е в основата на напредъка на „ Евро Ферт” АД. Вече 18 години компанията е една от водещите в България в региона на търговията с минерални торове и химически артикули. Заради правилното отношение към своите сътрудници и отличното качество на продуктите, които предлага, тя жъне от ден на ден триумфи и зад граница. С всяка минала година нараства броя на земеделските производители и компании, доверили се на „ Евро Ферт”.

Добър мениджмънт, годишни изследвания на пазара и обществено виновната политика са единствено част от аргументите, които поддържат компанията на върха. А усъвършенстването на обичайните технологии, предлагането на нови артикули и услуги са решенията на „ Евро Ферт” в отговор на потребностите на земеделието. Вниманието, което управлението обръща на своите клиенти е еднообразно към дребните и огромните производители.

Компанията предлага механически газове – азот, въглероден диоксид и О2, както и химически артикули – амоняк, азотна киселина, натриев нитрат, амониев хидроген карбонат, амонячна вода и вода обезсолена. Тези артикули намират необятно приложение в земеделието, хранително-вкусовата индустрия, ветеринарната фармацевтика и други

Търговията с минерални торове заема главен дял в активността на компанията. Тя предлага богато многообразие от азотни, фосфорни и калиеви торове. В допълнение предлага на своите крайни клиенти личен превоз, осъществяването на безвъзмездни почвени разбори и стратегии за сеитбооборот, изработването на самостоятелни комбинации от смесени торове.

„ Евро Ферт” е постоянният сътрудник на съумелите производители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР