Успехът в играта не винаги означава мениджърска слава във Висшата

...
Успехът в играта не винаги означава мениджърска слава във Висшата
Коментари Харесай

Забравеният носител на титлата на Арсенал беше наречен „един от най-лошите досега“ мениджъри на Висшата лига

Успехът в играта не постоянно значи мениджърска популярност във Висшата лига и никой не знае това по-добре от някогашния бранител на Арсенал Реми Гарде.

Подписал в същия ден като Патрик Виейра, френският национал Гард дойде преди Арсен Венгер, когато Артилеристите сложиха началото на нова епоха. Въпреки че неговият съотечественик продължи като капитан на тима, по-възрастният от двамата имаше по-слаб интервал в Северен Лондон.

Гарде към този момент беше на 30 по време на идването си от Страсбург и изглеждаше оценен по-скоро като повсеместен авариен състезател, в сравнение с като постоянен състезател в първия тим. Неговите 31 мача в лигата бяха разпределени относително отмерено сред трите му сезона в Северен Лондон, само че 10-те му мача през сезон 1997-98 с двойна победа му донесоха орден на победител във Висшата лига.

Докато се върна в Англия през 2015 година това проклинание от Хайбъри беше отдалечен спомен. Той се надяваше да напише нова глава като управител на Висшата лига, като избави Астън Вила...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР