Успехът на първия филм за Южен вятър беше толкова голям,

...
Успехът на първия филм за Южен вятър беше толкова голям,
Коментари Харесай

Южен вятър в българсия ефир - кога и къде да гледаме сериала

Успехът на първия филм за " Южен вятър " беше толкоз огромен, че това въодушеви режисьора Милош Аврамович да сътвори и сериал.

Александър Сано ще взе участие в сръбски сериал

" Южен вятър " получава продължение

За тази цел той раздели истинския филм на четири елементи и към тях добави десет допълнителни епизода. И това е първият сезон на сериала, като през 2021 година по кината се завъртя и филмовото продължение - " Южен вятър 2: Ускорение ".

Добрата вест е, че ще можем да гледаме първия сезон на сериала в българския ефир. В " Южен вятър " ще забележим по какъв начин крадецът на коли Петър Мараш (Милош Бикович) се забърква в спор с най-големия локален наркобос и по този начин слага себе си и близките си в смъртна заплаха.
 Снимка 624404

До момента той няма проблеми с полицията, само че това се трансформира, когато взема решение да открадне неверната кола - S-класата на български наркодилър (Христо Шопов), която би трябвало да доближи до най-големия сръбски наркобос - Гълъба (Небойша Глоговац).
 Снимка 624405

И по този начин ще бъдем потопени в белградския под земята свят, като ентусиазъм за сериала е черпено от случилото се през 90-те години на предишния век на Балканите.

Освен Христо Шопов, в сериала присъединяване имат и Ивайло Захариев, Александър Сано и Иван Костадинов. Първият сезон на " Южен вятър " ще бъде предаван от 5 юли, всеки делник от 22:30 ч. по bTV.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР