Успехът е сладък тогава, когато е постигнат с много труд

...
Успехът е сладък тогава, когато е постигнат с много труд
Коментари Харесай

Две български момичета под светлините на Кан

Успехът е сладостен тогава, когато е реализиран с доста труд и старания. Само тогава се трансформира в заслужен свършек на поставените смислени житейски цели. Мария Бакалова и Нина Добрев, които въпреки и млади, могат да се похвалят с триумфите си на международната сцена, се срещнаха в последната вечер на кинофестивала в Кан.

Бакалова, която стана първата наша актриса, номинирана за „ Оскар “ и Нина Добрев– трикратната носителка на премията „ Изборът на публиката “ с основната си роля в сериала „ Дневниците на вампира “, се събраха, с цел да ни покажат, че няма невъзможни неща, когато става дума за реализиране на желания.

Мария Бакалова и Нина Добрев са още един мотив да се гордеем, че наши девойки са там, където би трябвало да са. С необятни и спокойни крачки се усмихват към живота, а той им дава отговор със същото наслаждение. Кинофестивалът в Кан тази година е по-различен, свети с две стилни българки. За популярната вечер Мария Бакалова заложи на рокля Armani Privé, а Нина Добрев избра рокля на Mônot, в композиция с обувки Jimmy Choo.

Макар и от дребна да живее в Канада, актрисата Нина Добрев постоянно е изтъквала българските си корени. Двете девойки в Кан демонстрираха, че са изключително добра композиция и образец за всеки, който избира да следва фантазиите си и да не се отхвърля все пак. Добре е от време на време да умеем да се отдалечим за малко, с цел да чуем своя личен глас, а не да се вглеждаме в недоверчиво подписаните вежди на останалите.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)
Мария Бакалова в компанията на Ана Уинтур на ревюто на Armani
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР