Успех на онези, които водят честна и открита битка за

...
Успех на онези, които водят честна и открита битка за
Коментари Харесай

Живко Табаков: Няма да участвам в този вот, но оставам в политиката, моята битка за Бургас и България продължава

Успех на тези, които водят почтена и открита борба за българския народ, като няма да спестявам рецензии към останалите, каза бившият народен представител

Общинският председател на " Движение България на жителите " в и народен представител в 45-ото и 46-ото Народно заседание, няма да взе участие в идната акция. Това обаче не значи, че той се отдръпва от политиката - даже в противен случай.

Ето позицията на опозиционерът, който е едно от най-разпознаваемите имена в публичния живот на Бургаска област в последните 6-7 години:

Винаги съм се водил от максимата, че нищо в живота не е непременно. Участието в избори - също! Изборът ми да не вземам участие като претендент за депутат в идния избор се основава на надълбоко персонални аргументи, които ще запазя за себе си.

Оставам общински ръководител на партията, която постоянно съм представлявал и правилен на правилата, които са били водещи за мен в политиката - неприкритост, почтеност и преданост. В работата си и като общински консултант, и като депутат, съм се управлявал от ползите на хората и съм се отнасял с приоритет към техните потребности. Винаги съм бил подготвен да повеждам борби.

Осъзнавам, че българският народ е изправен пред тежко тестване - по какъв начин да оцелее физически поради повишаването на живота и храните, както и поради растежа на битовите сметки.

Управляващите през последните месеци политически партии не сбъднаха нашите и очакванията на българския народ за справяне с рецесиите, даже в противен случай - задълбочиха чувството за безизходност още повече, макар че всички ние се борихме по площадите за рухването на модела Борисов.

Наближаващата предстоящо тежка зима и последствията от нея ще би трябвало да се вземат решение с съответни политики от работещи хора, каквито все пак безспорно има. Прекратяването на корупцинните схеми и практики от сложени лица, както и опазването честността на вота са от основно значение и аз ще продължа да бъда несклоняем в това отношение. Успех на тези, които водят почтена и открита борба за българския народ, като няма да спестявам рецензии към останалите! Моята работа за България и Бургас продължава!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР