Усмивката отново грее на лицето на Александра Сърчаджиева благодарение на

...
Усмивката отново грее на лицето на Александра Сърчаджиева благодарение на
Коментари Харесай

Изумителна СНИМКА! Ето какво направи Сърчаджиева от мъка...

Усмивката още веднъж грее на лицето на Александра Сърчаджиева с помощта на близки другари като известния измежду звездите фризьор Николай Иванов – Нико. Талантливият коафьор бил един от душеприказчиците на Алекс в най-мъчителния интервал от живота й и се стараел по всякакъв начин да я разведрява. Освен че бил постоянно отсреща за другарски диалози, Нико съумял да убеди актрисата, че една внезапна смяна във външния й тип ще й помогне да се почувства по-добре, въпреки и минимално.

Така с неговата интервенция Сърчаджиева се навила да смени цвета на косата си от русо на шоколадовокафяво и от няколко седмици била с нова визия. Почитателите й останали прелестно сюрпризирани от смяната и Алекс непрестанно получавала похвали след зрелище, писа „ Ретро “.

В момента тя обикаля страната с постановката на Сатиричния спектакъл „ Терапевти “, а настрана от това се е нагърбила и с десетки други задължения, най-често свързани с воденето на събития от друг сан.

Именно решението да не се отдръпва от сцената и работата й помогнало да потиска тъгата по загубата на обичания й Иван Ласкин.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР